skip to Main Content

Voor een professionele pedicurebehandeling kunt u op afspraak terecht in mijn praktijk. Deze bevindt zich op de vierde etage van mijn appartement en is eenvoudig te bereiken via de lift. De behandelkamer biedt een mooi uitzicht over Breda.

Uw voeten, mijn zorg!

Het leveren van kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van uw voeten besteed ik zeer veel aandacht.
Hier komt ook de naam van mijn praktijk vandaan: “Pedicare Margriet”. U kunt een relaxte en verzorgende behandeling verwachten in combinatie met een gezellige sfeer.

Mijn praktijkruimte is ruim ingericht met professionele apparatuur en voldoet aan de hoogste hygiënische eisen. U kunt plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel en onder het genot van een kopje koffie of thee uw voeten laten verzorgen. Ik behandel volgens de “nattechniek” methode. Dit voelt prettig koel en fris aan de voeten tijdens het frezen. Natuurlijk is er tijdens de behandeling altijd de mogelijkheid voor een gezellig gesprek.

Provoet

Ik ben aangesloten bij ProVoet, de branche-organisatie voor pedicures.
Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

Mijn-Praktijk-2
Mijn-Praktijk-2
Mijn-Praktijk-3
Mijn-Praktijk-3